By: Alesya Azman

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Thursday, 29-Jan-2009 23:39 Email | Share | | Bookmark


HAPPY 3rd BIRTDAY TO
WAN IMAN ALESYA WAN AZMAN SAINI


BAGI YANG BELUM TAHU, FOTOPAGES NI ADALAH MILIK YAHUDI DAN DIDAFTARKAN DI ISRAEL. MARI LA KITA SAMA-SAMA BOIKOT COMPANY YAHUDI NI..... JOM PINDAH!


Thursday, 15-Jan-2009 12:04 Email | Share | | Bookmark
ALESYA'S LAST DAY AT NURSERY

Today is my last nursery day.
In front of Hartley Library, she's on her way to school
 
View all 24 photos...

This is my new key-worker JO
i love her very muccchhhh...before that i got HELEN and i missed her so much..


this is ADEFELLA one of my best friend


Wednesday, 14-Jan-2009 14:27 Email | Share | | Bookmark
my cousin - aufa humayra



Tuesday, 6-Jan-2009 12:00 Email | Share | | Bookmark


Iman Alesya in London

with Fasya Firzana


Sunday, 4-Jan-2009 22:01 Email | Share | | Bookmark
Happy New Year 2009 & Selamat ber'boxing'



slm 2009 buat semua.
mcm biasa,CHRISTMAS 25 dec then BOXING DAY 26 dec n NEW YEAR mmg ditggu2 oleh mama,nk shopping ler byk sales.
tp compared to thn lps,thn ni mmg tak best wpun byk kedai besar2 gulung tikar sbb UK economic downturn ni. ingatkan bila closing down sale,brg mmg murah giler2 tp xde pn sale cam biasa jek. biasa2 mama akan borong bj2 alesya n baby tp stkt ni, selai pn takde beli bj alesya yg sale (cian sasya) xde choice.kedai2 offer very limited stock. tp nsb baik bj lesya dh bertimbun mama shopping dr last year pantang ada sale, lesap ler mama eheh. so thn ni, takat ni mama byk beli brg2 utk dekorasi umah (kering poket). siap dh ada theme tu utk bilik mama, sasya n baby nnt eheh . kalo blh mama nk lengkapkan bilik sasya dulu. furnitures msti whitewash n decoration seme msti ala2 purple peach gitu (kemain cita2). bilik baby lak, (expecting a boy) msti bertemakan bola n kereta. jadiknye bila mama jumpa sale2 cam cushions curtains n poles, utk kids bedroom tu mmg mama tak pikir pjg,sapu aje cam biasa abah ckp,beli mama jgn tak beli . start cuti krismas smpai ler ke hari ni,pcaya tak hari2 kitorg kuar shopping wpun sale x best sgt dan mama berangan utk kuar ke town sorg2 esok lusa bawak perut n bdn yg besar nih naik bas (wpun x lama lg nk masuk labour) dh janji nk suh abah jg alesya kt umah. actually susah nk shopping la ni sbb alesya nyer perangai amboiii..tensen mmg x leh konsentret le nk masuk seme kedai eheh..




ALESYA ku
3 mggu lg sasya genap 3 thn, n abah genap2 eheh bpe yek 35 kot eheh..(tua dh tu)
cdgnye nk adakan bday party kecik2 utk meraikan 2 beranak nih wpun mama tggu masa jek nk bsalin. cian sasya sbb ari2 bgtau mama " mummy, i like present.." smpaikan ari tu ms sembang ngn abah tema kaler bilik sasya nnt, si alesya menyampuk "MUM, I LIKE PRESENT COLOUR" hehehe suka sgt present. n bg dia,present tu msti lam kotak dan diikat reben. spjg krismas ni, pantang ada christmas tree n kotak2 hadiah berlambak kt bwh pokok tu,dia mesti excited menilik kotak2 tu n penah satu masa abah curik jek kotak hadiah hiasan n bg kt alesya sbb alesya melalak sakan , bila dia bukak, ala rupanye ada gabus jek kt dlm. cian sasya jadik gitu ler citenye. dan nsb baik jugak bday abah n sasya lps sales besar2an ni.ms ni mmg untung la cr present utk 2 beranak nih eheh harga pn harga sales jugak.jimatt..


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net